Μία νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στη μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία της SYMMETRIA και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ. Η ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων στους τομείς της επιμόρφωσης και της συμβουλευτικής, αποτέλεσε τη βάση για τη συνεργασία της SYMMETRIA και του ομίλου ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ, με στόχο να αξιοποιήσουν την εμπειρία και τις δυνατότητές τους, προκειμένου να υλοποιήσουν πρωτοβουλίες και δράσεις προς όφελος της ακαδημαϊκής κοινότητας και των τοπικών κοινωνιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, πρόκειται να επιτευχθούν: 

  • Η έρευνα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής ιατρικής, της γενετικής, της διατροφής, της ιατρικής ευεξίας και φυσικής κατάστασης.
  • Η εκπαίδευση επαγγελματιών στο χώρο της υγείας.
  • Η βελτίωση γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους και των συνεργατών τους. 
  • Η απόκτηση εργασιακής και ερευνητικής εμπειρίας με πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Ο Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτής της SYMMETRIA, δήλωσε σχετικά: «H SYMMETRIA διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην παροχή επιμόρφωσης, συμβουλευτικής και υποστήριξης προς φορείς πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης, εταιρείες στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς, της ιατρικής ευεξίας, καθώς και γνώση εξειδικευμένων μεθόδων για την δημιουργία, τον εκσυγχρονισμό της υποδομής και λειτουργίας ανάλογων χώρων. Η στρατηγική προσήλωση της εταιρείας στην εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ποιότητα, αποτέλεσε το έναυσμα για τη συνεργασία μας με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ, ως ένα επιπλέον βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξή στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς». 

Η Καλλιόπη Ροδοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ, πρόσθεσε: «Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ, προσφέροντας σπουδές αριστείας σε συνεργασία με διακεκριμένα διεθνή Πανεπιστήμια και πρωτοπορώντας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση τα τελευταία 50 χρόνια, συνεργάζεται πλέον με τη SYMMETRIA, που ξεχωρίζει για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς. Η συνεργασία αυτή δίνει στον Εκπαιδευτικό μας Όμιλο ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην προαγωγή και μετάδοση της γνώσης μέσω της έρευνας και της διδασκαλίας με καινοτόμες μεθόδους, ενώ παράλληλα ενισχύει τη διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας και συμβάλλει στην επιμόρφωση και ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού».

Πηγή: newsbeast.gr