Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης λόγω της εξαφάνισης ενός άνδρα 36 ετών στη Θέρμη. Μάλιστα, έχει ενεργοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχεία του, καθώς ενδέχεται να κινδυνεύει η ζωή του.

Η σχετική ανακοίνωση:

Στις 10/9/2022 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης ο Χριστόφορος Καρολίδης, 36 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χριστόφορου Καρολίδη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χριστόφορος Καρολίδης έχει ύψος 1,80 μ., έχει 80 κιλά βάρος, έχει καστανά – λευκά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε πιθανώς βερμούδα παραλλαγής, μπλούζα που φέρει λογότυπο «FAMILY» και σαγιονάρες. ;Έχει πολλά τατουάζ στο σώμα του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Πηγή: newsbeast.gr