Η Τζανέλ Μονά θα δώσει μια ξεχωριστή συναυλία εικονικής πραγματικότητας στο φινάλε της σεζόν του Lovecraft Country του HBO.

Η εκδήλωση, με τίτλο «Music of the Cosmos», θα είναι η πρώτη της τραγουδίστριας στον κόσμο της VR.

Η συναυλία θα προβληθεί μετά το φινάλε της σειράς στις 20 Οκτωβρίου.

Θα προηγηθεί διαδικτυακή συνάντηση με τους θαυμαστές σε μια εκπομπή με παρουσιαστή τον Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς, πρωταγωνιστή της αμερικανικής σειράς τρόμου στη διάρκεια της οποίας θα μπορούν να δουν αντικείμενα από το Lovecraft Country σε μια εικονική αίθουσα που ονομάζεται Reliquary.

Η συναυλία «Music of the Cosmos» θα μεταδίδεται ταυτόχρονα στην πλατφόρμα VR, VRChat, επιτρέποντας στους θεατές να μιλούν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο. Όλη η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του YouTube Live.

Οι θεατές που δεν έχουν πρόσβαση VR θα μπορούν να συντονιστούν στο stremaning και να λύσουν αινίγματα για να προκαλέσουν ξόρκια που επηρεάζουν άμεσα την εικονική εμπειρία.

«Πάντα επιδιώκω την καινοτομία και αυτό το πρότζεκτ μου δίνει την ξεχωριστή ευκαιρία να τιμήσω το Lovecraft Country, μία σειρά της οποίας είμαι τεράστια θαυμάστρια και να συνδεθώ με τους θαυμαστές με έναν εντελώς νέο τρόπο χρησιμοποιώντας την εικονική πραγματικότητα» είπε η Τζανέλ Μονά.

Πηγή: newsbeast.gr