Πόσες φορές σε έχει πιάσει πόνος στον καρπό μετά από πολύωρη ενασχόληση με τον υπολογιστή; Σίγουρα, δεν είναι λίγες οι φορές που όταν τελικά πέφτεις για ύπνο δεν μπορείς να ξεκουραστείς διότι σε πονάει η πλάτη και οι ώμοι από το κουβάλημα στη δουλειά. Και είναι στιγμές που έχεις σπρώξει τον εαυτό σου λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποιος μικροτραυματισμός σε τένοντες και συνδέσμους.

Κάθε μέρα ασχολούμαστε με διάφορα πράγματα, δουλεύουμε, αθλούμαστε, περπατάμε και γενικώς βρισκόμαστε σε κίνηση. Όλο μας το σώμα δουλεύει πυρετωδώς πολλές ώρες καθημερινά και δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα χρόνος για ξεκούραση.

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που καταπονούμε τον εαυτό μας κάπως παραπάνω από όσο θα έπρεπε και τον φτάνουμε στα όρια του. Η δουλειά όμως και η ζωή γενικότερα δεν σταματάνε και εμείς πρέπει και θέλουμε να συνεχίσουμε.

Πόνος στα χέρια

Για κάτι τέτοιες στιγμές χρειάζεσαι κάτι που θα επιταχύνει την ανάπλαση και την αποθεραπεία ώστε να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις κάθε μέρα.

Το CH-Alpha Active είναι μοναδικό στο είδος του αφού τα βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου που περιέχει είναι μοναδικά και δεν αντιγράφονται. Το νέο προϊόν CH-Alpha Active προσφέρει σημαντική βοήθεια στην πρόληψη βλαβών στους τένοντες και τους συνδέσμους, αλλά κυρίως στην γρήγορη αποθεραπεία και επιστροφή στην καθημερινότητα σου.

Οι τραυματισμοί των ιστών που επηρεάζουν τους μυς, τους τένοντες και τους συνδέσμους, είναι εξαιρετικά συνηθισμένοι. Η GELITA γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου δημιούργησε ένα προϊόν ειδικά για τους τένοντες και τους συνδέσμους

Πρόκειται για ένα προϊόν σχεδιασμένο για όλους εμάς που θέλουμε να ζούμε τη ζωή ανεμπόδιστοι. Η λήψη ενός φιαλιδίου CH-Alpha Active την ημέρα μπορεί να προλάβει βλάβες στους τένοντες και τους συνδέσμους καθώς επίσης να συντομεύσει το χρόνο ανάρρωσης.

Δραστικά συστατικά του CH-Alpha Active

Τι είναι αυτό που κάνει το CH-Alpha Active τόσο δραστικό και αποτελεσματικό; Μια σειρά συστατικών που έχουν επιλεχθεί και αναμειχθεί σε μία φόρμουλα που στοχεύει ακριβώς στις ανάγκες του προβλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το CH-Alpha Active διαθέτει:

  • TENDOFORTE: Ειδικά βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου τύπου Ι, με μοναδικό αποτύπωμα σε MALDI-MS , μέσου μοριακού βάρους 2,0 kDa. Δρα συνδεόμενο στους υποδοχείς των κυττάρων των συνδέσμων και των τενόντων, επάγοντας την ταχύτερη ανάπλαση των ιστών αλλά και προμηθεύοντας το ειδικό κολλαγόνο που χρειάζεται ο τένοντας για να τραφεί. Μειώνει επίσης την ενεργότητα των μεταλλοπρωτεασών που προκαλούν περαιτέρω βλάβη στους ιστούς του τένοντα. Μοναδικό στο είδος του, αποτέλεσμα πολλών ετών μελέτης από την εταιρία GELITA. Βραβεύτηκε ως “INGREDIENT OF THE YEAR” στην κατηγορία “SPORTS NUTRITION” το 2020!  
  • FORTIGEL: Ειδικά βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου τύπου ΙΙ, μέσου μοριακού βάρους 3,3 kDa, με εξειδικευμένη δράση στην ανάπλαση των χόνδρων και των αρθρώσεων. Το αποτελεσματικότερο για την ταχεία ανάπλαση των χόνδρων και των αρθρώσεων με πληθώρα μελετών και πάνω από 10 χρόνια σε χρήση στο CH-Alpha & CH-Alpha PLUS
  • CAVACURMIN: Υποστηρίζει την ανάκαμψη με υψηλής βιοδιαθεσιμότητας curcumin που αντιστοιχεί σε 40 φορές καλύτερη δράση από εκχύλισμα κουρκουμίνης. To ειδικό αυτό σύμπλεγμα curcumin-μαλτοδεξτρίνη, είναι πλήρως υδατοδιαλυτό, άγευστο και πλήρως απορροφήσιμο. Υποστηρίζει την δράση του TENDOFORTE στην πρόληψη βλαβών σε τένοντες και συνδέσμους κατα την άσκηση.
  • BIOPERINE: Black Pepper extract: Ειδικό εκχύλισμα με πάνω από 95% piperine. Αυξάνει σημαντικά την απορρόφηση και τη βιοδιαθεσιμότητα των συγχορηγούμενων ουσιών. 
  • Vitamin C: Συμβάλλει στη φυσιολογική δημιουργία και στην φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων, των συνδέσμων και των τενόντων.
  • Magnesium + Bιταμίνη B6: Συνεισφέρουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό και μειώνουν την κούραση και την κόπωση
  • Zinc: Συνεισφέρει στην προστασία των κυττάρων από οξειδωτικό stress.

Ο συνδυασμός αυτών των ουσιών σε ένα προϊόν αυξάνει σημαντικά την δράση τους. Οδηγεί σε γρήγορη ανάπλαση σε συνδέσμους, τένοντες και χόνδρους, με αποδείξεις και κλινικά αποδεδειγμένη δράση.

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα όπως τραυματισμοί/πόνο στον καρπό, στον ώμο, στον αγκώνα, στη μέση, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, και γενικά οπουδήποτε υπάρχει τραυματισμός σε τένοντες και συνδέσμους εμπιστεύσου το CH-Alpha Active για γρήγορη ανάπλαση και αποθεραπεία.

Πηγή: newsbeast.gr