Στη σύλληψη και του δεύτερου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία κοπέλα από τη Σουηδία 21 ετών, σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων, προχώρησε νωρίς το απόγευμα η αστυνομία των Χανίων.

Όπως γράφει το ekriti.gr πρόκειται για τον 19χρονο ο οποίος αναζητούνταν και που σύμφωνα με την καταγγελία, από κοινού με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βίασε την τουρίστρια, όπως η ίδια καταγγέλει.

Ο 23χρονος ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα, ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική πράξη, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα από τη Σουηδία κατήγγειλε ότι οι δύο νεαροί με τους οποίους βρισκόταν νωρίτερα σε μπαρ και διασκέδαζαν προθυμοποιήθηκαν να την συνοδεύσουν έως το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε όμως κατά τη διαδρομή την οδήγησαν σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων και την κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια την άφησαν αβοήθητη.

Πηγή: newsbeast.gr