Ευθύνες στην κυβέρνηση για «μη ανεκτή διαχείριση» των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν χθες, στα πλαίσια της επετείου για το Πολυτεχνείο, επιρρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος  Τύπου του κόμματος, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, επικαλείται την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, για να στηρίξει την κριτική του.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει κακοστημένη φιέστα, αναχρονιστικά μηνύματα και μη ανεκτή διαχείριση, ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου. Αναφέρεται σε κινητοποίηση 6.000 αστυνομικών δυνάμεων που δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν και τακτικές που απέχουν πόρρω από συντεταγμένη Πολιτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ακολούθως υποστηρίζει ότι «το επικοινωνιακό παιχνίδι που διάλεξε να παίξει η ΝΔ εν μέσω πανδημίας, ώστε να μετακινήσει τη δημόσια ατζέντα της συζήτησης από τις τραγικές ευθύνες που έχει στην διαχείρισή της, την έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα».

Η θέση του καταλήγει ως εξής: «Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε αποκλειστικά για ευθύνες Χρυσοχοΐδη, αλλά έτσι θα κάναμε μεγάλη χάρη στον κ. Μητσοτάκη. Η ευθύνη σε αυτούς τους χειρισμούς βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο».

Πηγή: newsbeast.gr