Για «επιδότηση Γεωργιάδη ύψους 737.000 ευρώ σε εταιρία – φάντασμα πρώην συνεργάτη του» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Στην Κουμουνδούρου γίνεται λόγος για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με «οσμή σκανδάλου» και περιμένει, όπως αναφέρει, απαντήσεις από τον Υπουργό Ανάπτυξής και Επενδύσεων.

Η σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου έχει ως εξής:

«Μετά την επιδότηση του κ. Μαραβέγια, ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την «ανάπτυξη» φίλων και ημετέρων μέσα από το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης ενέκρινε επιδότηση από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ σε φερόμενη ως εταιρεία «φάντασμα» και συγκεκριμένα σε πρώην συνεργάτη του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η SWAT SDISS ΕΠΕ, παρά το γεγονός ότι ήταν εταιρεία – φάντασμα και θυγατρική μιας διαλυμένης προ καιρού κυπριακής εταιρείας, έλαβε έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης!

Ο δήθεν, δε, πληρεξούσιος της διαλυμένης κυπριακής εταιρείας Τζον Ντανιέλ Κολομπανί, υπήρξε κατά δήλωσή του στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας κατά τα έτη 2013-2014.Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου. Περιμένουμε απαντήσεις».

Πηγή: newsbeast.gr