Η Endless EC βραβεύτηκε στα Green Awards 2022 σε τρεις κατηγορίες, για τα νέα οικολογικά προϊόντα του brand Endless, που κυκλοφορούν σε χάρτινες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, φροντίζοντας τους καταναλωτές αλλά και το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, το χάλκινο βραβείο απέσπασε το Χαρτί Κουζίνας Giant Love, στην κατηγορία Best Green Kitchen Product, ενώ το ασημένιο βραβείο δόθηκε στο Χαρτί Υγείας Premium Touch, στην κατηγορία Best Green Bath Product.

Τέλος, η καμπάνια της εταιρείας «Ο ρόλος της ζωής μου, μια αληθινή ιστορία» και το «Καλόχαρτο» κατέκτησαν την ασημένια διάκριση, στην κατηγορία Best Green Marketing Campaign.

Για τις πολύτιμες διακρίσεις αλλά και τον στόχο των νέων, ανακυκλώσιμων και οικολογικών προϊόντων μίλησε η κα Έλενα Κάτσαρη, Brand Manager της Endless EC: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν λαμβάνουμε βραβεία που αφορούν το περιβάλλον και την προστασία του. Τα … «Καλόχαρτα» Endless Earth άλλωστε διέπονται από αυτή τη φιλοσοφία. Με τη χάρτινη συσκευασία τους βοηθούν στο ταξίδι της μείωσης πλαστικού και ακολουθούν τη γενικότερη δέσμευση Endless EC για πράσινη ανάπτυξη».

Πηγή: newsbeast.gr