Η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου να οδηγείται στις φυλακές μετά τη μαραθώνια απολογία της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Οι εξελίξεις στη σοκαριστική υπόθεση απασχολούν τους χρήστες στο Twitter, οι οποίοι αναφέρονται στην προφυλάκιση της μητέρας, αλλά και στο γεγονός ότι ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση.

«Κάθε πρωί ξυπνούσα με κομμένη την ανάσα… σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων μου, μου έκανες ένα δώρο που δεν έκανες στα παιδιά σου! Ξύπνησα κ ανέπνευσα λίγο πιο καθαρό αέρα αφού εσύ είσαι έγκλειστη πια! #Πατρα #Ρούλα_Πισπιρίγκου», γράφει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο στο Twitter.

Άλλοι σχολιαστές σημειώνουν: «Επιτέλους πένθησε!» και «Είχαμε μία νίκη χθες. Στη συνέχεια ελπίζω να δω δικαίωση για την Μαλένα και την Ίριδα. Δεν ησυχάζουμε!!».

Κάποιος άλλος γράφει: Το μόνο που εύχομαι από αυτό το απάνθρωπο έγκλημα, είναι οι κυβερνώντες να δουν πως «μάνα» δεν είναι αυτή που σε γεννάει, όπως η #Ρουλα_Πισπιριγκου, και να κάνουν πιο εύκολη τη διαδικασία υιοθεσίας για όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν αγάπη σε μια ψυχούλα #Πατρα.

«Με τις αντιδράσεις του κόσμου πάντως δεν ξέρω αν θα ήθελε να την αφήσουν ελεύθερη στην παρούσα στιγμή… #πατρα #Ρουλα_Πισπιριγκου», είναι ένα ακόμη σχόλια.

Για την αντίδρασή της όταν αποφασίστηκε η προφυλάκισή της, ένας σχολιαστής γράφει: «Η ψυχρή και αθώα #Ρουλα_Πισπιριγκου δεν έχυσε ένα δάκρυ τόσα χρόνια για τα παιδιά της αλλά ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε ότι θα μπει φυλακή. Εκεί την έπιασε η ευαισθησία».

«Τι είναι τούτη. Μόνο για τον εαυτό της κλαίει. Μόνο, μόνο», αναφέρει ένα ακόμη σχετικό σχόλιο.

Τα σχόλια στο Twitter για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πηγή: newsbeast.gr