Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζει να μαίνεται με τους Ουκρανούς να προσπαθούν να κρατήσουν τη πρωτεύουσα Κίεβο και άλλα στρατηγικά σημεία και τους Ρώσους να προελαύνουν από βορρά, νότο και Ανατολή. Σίγουρα, έχουν περάσει μόνο έξι ημέρες από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά οι άνθρωποι στο διαδίκτυο μιλούν ήδη για μια πιθανή ταινία για την εισβολή και έχουν επιλέξει τον ηθοποιό που θα υποδυόταν τέλεια τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Αν υπάρχει κάτι που αγαπά το Χόλιγουντ, αυτό είναι μια δραματική αναπαράσταση του πολέμου: Saving Private Ryan, The Hurt Locker, Argo για να αναφέρουμε μόνο μερικά επικά πολεμικό φιλμ. Οπότε θα μπορούσαμε να κάνουμε μία υπόθεση, με αρκετές πιθανότητες να πέσουμε μέσα ότι σε λίγα χρόνια από τώρα θα γυριστεί μία ταινία για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

ο ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι

Ποιος όμως θα υποδυθεί τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι; Παρόλο που και ο ίδιος είναι ο ηθοποιός και παρόλο που στο παρελθόν έχει παίξει τον Ουκρανό πρόεδρο, δύσκολα θα μπορούσε να… ξαναπαίξει τον εαυτό του σε ταινία. Λοιπόν, φυσικά, ο Τζέρεμι Ρενέρ, αλλιώς γνωστός ως Hawkeye από τους θαυμαστές της Marvel.

ο ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι και ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρενέρ

Το Twitter μίλησε – Οι αντιδράσεις

Οι άνθρωποι στα social media δεν μπορούσαν παρά να παρατηρήσουν την ομοιότητα μεταξύ των δύο ανδρών.

«Πιστεύει κανείς άλλος ότι πρέπει να κλειδώσουμε τον Τζέρεμι Ρένερ για να παίξει τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ταινία;» Ο χρήστης του Twitter @broughtobook έγραψε στο Twitter.

Άλλοι χρησιμοποίησαν την ευκαιρία να αστειευτούν με την αποτυχημένη εφαρμογή κοινωνικών δικτύων του Ρενέρ – το Jermey Renner Official.

ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρενέρ

«Μεγάλη μέρα για όσους από εμάς εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε την εφαρμογή jeremy renner ως την κύρια μορφή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε στο Twitter ο χρήστης @bigsoynaturals.

Ο Ρένερ θα μπορούσε εύκολα να περάσει ως Ζελένσκι σε μια ταινία για τη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας. Έχει την εμπειρία να παίξει σε πολεμική ταινία. Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις ταινίες The Hurt Locker, Mission Impossible, Avengers και πολλά άλλα.

Πολλοί χρήστες βέβαια επέκριναν αυτή την στάση άλλων χρηστών λέγοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή «για να ασχολούμαστε με το ποιος ηθοποιός θα παίξει τον Ζελένσκι όταν πεθαίνουν άνθρωποι».

Πηγή: newsbeast.gr