Στη διάσωση από την Ελληνική Αστυνομία 38 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο εστίασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media ενώ ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ «να σταματήσει τις συκοφαντικές επιθέσεις».

«Η Ελληνική Αστυνομία αξίζει τον σεβασμό και την στήριξη όλων και όχι τις επιθέσεις που δέχτηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και διάφορους άλλους» επεσήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Το περιστατικό διάσωσης 38 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο, αποδεικνύει πόσο ιδιαίτερα σύνθετη και δύσκολη είναι η αποστολή της ελληνικής αστυνομίας στα ελληνοτουρκικά σύνορα που είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία» υπογράμμισε.

«Οι αστυνομικοί μας μαζί με τον ελληνικό στρατό, φρουροί των συνόρων, βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με επιχειρήσεις παράνομης διακίνησης παράτυπων μεταναστών από κυκλώματα και τη γειτονική Τουρκία» ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η Ελληνική Αστυνομία σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, προασπίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και ταυτόχρονα προστατεύει τις ανθρώπινες ζωές» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: newsbeast.gr