Η Taylor Swift θα κάνει περιοδεία μετά από πέντε χρόνια και εκατομμύρια θαυμαστές της κατέκλυσαν την ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων Ticketmaster, προκαλώντας προβλήματα στο σάιτ και μεγάλες αναμονές στο διαδίκτυο. Αρκετά εισιτήρια αναρτήθηκαν στην συνέχεια προς μεταπώληση για χιλιάδες δολάρια αυτή τη φορά, σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο ιστότοπος ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η «ιστορικά πρωτοφανής ζήτηση» για την 52 ημερών περιοδεία της Σουίφτ στις Ηνωμένες Πολιτείες είδε εκατομμύρια ανθρώπους να προσπαθούν να αγοράσουν εισιτήρια προπώλησης, γεγονός που προκάλεσε περιοδικά προβλήματα, τα οποία η εταιρεία προσπαθούσε γρήγορα να επιλύσει.

Οι θαυμαστές ανέφεραν ότι περίμεναν να αγοράσουν εισιτήρια στο διαδίκτυο έως και οκτώ ώρες, τα οποία κόστιζαν από 49 έως 449 δολάρια το καθένα.

Ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ήταν αρχικά ανοιχτή μόνο για τους θαυμαστές της Σουίφτ που επιλέχθηκαν ως «διαπιστευμένοι», ορισμένα εισιτήρια είχαν ήδη μπει σε ιστοσελίδες μεταπώλησης, προς 22.700 δολάρια το καθένα.

Η περιοδεία «Eras» θα είναι η πρώτη περιοδεία της αγαπημένης τραγουδίστριας από το 2018. Θα περιλαμβάνει 27 συναυλίες, θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου 2023 από το State Farm Stadium στο Γκλέντεϊλ (Glendale) της Αριζόνα και θα oλοκληρωθεί τον Αύγουστο.

Πηγή: newsbeast.gr