Τα λεπτά που θα τον στοιχειώνουν για πάντα περιέγραψε το πρωί της Δευτέρας (13/3) ο Άγγελος Φανουράκης, επιβάτης της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία την νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη. «Ήμουν στο βαγόνι δύο. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και ταυτόχρονα μία λάμψη, μετά ένα κενό και μετά ήρθε ο εκτροχιασμός του βαγονιού» τόνισε.

«Επικράτησε σκοτάδι. Στον θάλαμό μου ευτυχώς υπήρχε ένα κορίτσι που κράταγε ένα κινητό και μπόρεσα να το πάρω για φακό κι έτσι βρήκα και το κινητό μου» ανέφερε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

«Με τον φακό από το κινητό μου βρήκα ένα παραθυράκι που είχε μείνει και περάσαμε και οι τρεις μας. Πήγα στο κεντρικό βαγόνι και βγήκαμε από ένα παράθυρο του τρένου» επεσήμανε.

Στη συνέχεια ο Άγγελος ανέφερε ότι τοποθέτησαν τις βαλίτσες τους έξω από το βαγόνι για να μειώσουν την ένταση της πτώσης από το παράθυρο που είχαν βρει και πήδηξαν από το βαγόνι πάνω στις βαλίτσες.

«Ο ένας βοηθούσε τον άλλον»

Περιγράφοντας τα λεπτά μετά τη σύγκρουση δήλωσε: «Εκείνη την ώρα είχα το νου μου να βγούμε με τα άλλα δύο κορίτσια από το βαγόνι. Η συγκέντρωσή μου ήταν πάνω σε αυτό. Ο ένας βοηθούσε τον άλλον, ήμασταν άγνωστοι αλλά εκείνη την ώρα γίναμε πιο καλά κι από γνωστοί».

«Οι επιλογές είναι δύο: Ή θα μείνεις εκεί ή θα σηκωθείς και θα πηδήξεις να φύγεις μακριά», είπε κλείνοντας ο Άγγελος Φανουράκης ο οποίος φέρει κατάγματα στη μέση του και θα φοράει κηδεμόνα για 15 ημέρες.

Πηγή: newsbeast.gr