Οι συγκινητικές ιστορίες των συγγενών των θυμάτων από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη συνεχίζουν να ραγίζουν καρδιές. Ο πατέρας ενός θύματος μιλά για το εγγονάκι του, το οποίο έμεινε χωρίς τη μητέρα του και λέει πως μισεί τη μητέρα του που μπήκε στο τρένο.

Η μητέρα επιβιβάστηκε στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62 το απόγευμα της 28ης Φεβρουαρίου και δε κατάφερε ποτέ να ξαναδεί τα παιδιά της. Η οικογένειά της αδυνατεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της Έλενας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο πατέρας της μητέρας που άφησε πίσω την οικογένειά της, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, νομίζουμε ότι ονειρευόμαστε. Δεν το πιστεύουμε. Άδικα άνθρωποι έφυγαν. Άδικα… Δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Η γυναίκα μου κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς είναι στην κρεβατοκάμαρα. Κλαίει στο δωμάτιο κρυφά να μην την δουν τα μικρά. Τι να κάνει…».

Μιλώντας για το πως αντέδρασαν τα παιδιά στην είδηση του θανάτου της μητέρας τους, ο πατέρας του θύματος λέει πως «τους το είπα από την πρώτη ημέρα. Είπα στον γαμπρό μου ‘’πες το κατευθείαν’’, καλύτερα τώρα, παρά να το μάθουν αύριο, μεθαύριο. Ο μικρός είναι 8 ετών κι έλεγε: ‘’μισώ τη μαμά μου’’. ‘’Γιατί μισείς τη μαμά σου;’’ Τον ρωτήσαμε. ‘’Γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο’’ λέει. Ψυχολόγος δε… είπαν τάχα θα έρθουν, αλλά κανένας δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Λέγανε και γι’ αυτή τη βοήθεια… Έκανε ο γαμπρός τα χαρτιά, τίποτα. Δεν έχουμε δηλαδή ανταπόκριση από κανέναν, τίποτα».

«Όλα είναι αναμνήσεις. Και τα μαλώματα καλά ήταν. Το βράδυ πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της. Και δεν το πιστεύω… δεν το πιστεύω! Εγώ νομίζω κάπου πήγε και θα ξαναγυρίσει. Νομίζω ότι θα ξαναγυρίσει πίσω. Η γυναίκα μου κοιτάει κάθε μέρα από το παράθυρο να τη δει να έρχεται από τη δουλειά όταν σχολάει. Και αρχίζει να κλαίει στο παράθυρο, κοιτάει έξω… τι να κάνουμε», κατέληξε ο πατέρας του θύματος.

Πηγή: newsbeast.gr