Τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον Βαγγέλη Χατζηνικολάου η οικογένεια και οι φίλοι του. Ο 45χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του μετά από μάχη με τον καρκίνο, μετά από λαμπρή πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Μεταξύ άλλων είχε παίξει στις παραστάσεις Λυσιστράτη (2010), Η τρελή του Σαγιό (2014), Συρανό (2016), Τζασμίν (2018 και 2019).

Την είδηση του θανάτου είχε κάνει γνωστή στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολυ πρόωρη αποχώρηση..Ο σπουδαιος συνάδελφός μας και καλός φιλος…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Η κηδεία έγινε με λίγο κόσμο με βάση τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο τελευταίο αντίο βρέθηκε και η Ελένη Ράντου που μόλις έμαθε τον θάνατο του 45χρονου είχε γράψει στο Facebook:

«Ένας άγγελος… ένας υπέροχος άνθρωπος… ένας σπουδαίος ηθοποιός... ένας πολύτιμος συνεργάτης… ένας αφοσιωμένος φίλος…. ένας ακούραστος σύντροφος … μια βαθιά ευαίσθητη και δοτική ψυχή πέταξε σήμερα για τον παράδεισο.

Όσοι σε γνωρίζαμε σου χρωστάμε κάτι. Γιατί έδινες πάντα τόσο γενναιόδωρα χωρίς να ζητάς πότε να πάρεις. Σ αγαπώ πολύ Βαγγέλη μου. Θα σ έχω πάντοτε κοντά μου. Θα σε κρατάω μέσα μου να μου φωτίζεις τα σκοτάδια. Καλό ταξίδι Βαγγέλη Χατζηνικολάου».

Τον φίλο του αποχαιρέτισε σήμερα και ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στο θέατρο στις παραστάσεις «Συρανό» (2016) και «Αχ αυτά τα φαντάσματα» (2013).

Μαθαίνοντας τα νέα του θανάτου του ηθοποιού ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε ανεβάσει στη σελίδα του στο facebook μία φωτογραφία του φίλου του, γράφοντας στη λεζάντα: «Ξανάγινες άγγελος».

Πηγή: newsbeast.gr