Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών το βράδυ της Τρίτης (10/01) και το πρωί της Τετάρτης (11/01), ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του «Πρωινού» του Ant1 έκανε μια αποκάλυψη για την οικογένειά του.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δείπνησε στο εστιατόριο που διατηρεί η μαγείρισσα της εκπομπής, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σχετικά κι εκείνη ανέφερε: «Τη Δευτέρα το βράδυ ήρθε η οικογένεια, η μαμά με τα παιδιά και την αδελφή του εκλιπόντος. Ήταν η οικογένεια, 8 άτομα. Ήταν πολύ ήρεμοι, πολύ ήσυχοι. Εγώ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο είναι, αλλά ΟΚ».

«Να πω κι εγώ θερμά συλλυπητήρια και ιδιαίτερα στον Νικόλα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα, την προβάλει παντού, κάνει πάρα πολλές αγαθοεργίες, έχει βοηθήσει πολλές ακριτικές περιοχές στην Ελλάδα, είναι πρωτεργάτης στην Action Hellas και συνεχίζει να στηρίζει ενεργά και τη χώρα μας και τον κόσμο και όλους. Θερμά συλλυπητήρια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Πηγή: newsbeast.gr