Σήμερα έγινε η πρόβα του τελετουργικού για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και όπως φαίνεται από τα πλάνα που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τα παιδιά του θα σηκώσουν το φέρετρο.

Βλέπουμε στα πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού καθαρά τον Παύλο με τα παιδιά του και τον αδελφό του Νικόλαο να σηκώνουν το φέρετρο, κάτι που αναμένεται ότι θα γίνει και την προσεχή Δευτέρα (16/1), μετά το πέρας της εξοδίου ακολουθίας.

Μάλιστα, ο γιος του Παύλος θα εκφωνήσει επικήδειο, όπως και κάποιο από τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και ακόμη ένα πρόσωπο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.

Της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ θα συμμετέχουν 12 Μητροπολίτες και μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (14/1) η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του στο Α’ Νεκροταφείο. Εκεί βρέθηκαν η Άννα Μαρία, τα παιδιά, οι νύφες της και φυσικά οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη.

Πηγή: newsbeast.gr