Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Σπύρος Μπιμπίλας θα συμμετάσχει στην πετυχημένη σειρά «The Crown» όπου θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» για το πώς βρέθηκε να συμμετέχει στην σειρά ενώ αποκάλυψε και τον όρο που έθεσε στην παραγωγή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όλα ξεκίνησαν όταν δέχτηκε μία κλήση από την casting director, η οποία του πρότεινε να κάνει δοκιμαστικό για το ρόλο του Γιάννη Λάτση.

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα! Από την οντισιόν πέρασαν 27 άτομα και διάλεξαν εμένα. Είπα πως αν με επιλέξουν, θα πρέπει να έρθει και βοηθός μαζί μου για να συνεννοηθώ, γιατί τα αγγλικά μου είναι του τουρίστα».

Η παραγωγή, εξαιτίας του κορονοϊού αρνήθηκε αρχικά όμως τους δήλωσε πως θα αρνηθεί το ρόλο κι έτσι… υπέκυψαν στο αίτημα του.

«Προσέχω πάντα τι λέω, για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές»

«Προσέχω πάντα τι λέω, για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Συχνά εμφανίζομαι παντού, γιατί και πολλές δουλειές κάνω και σε πολλά είμαι ανακατεμένος. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα με την μπουνιά στο χέρι, μπορείς και με συνεννόηση. Το σωματείο βοηθάει τους εργαζόμενους μίας ομάδας και νιώθω άσχημα όταν κάποιος δεν θέλει να είναι σε αυτό», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο ότι με συμπαθούν. Όλα αυτά τα χρόνια που δούλευα για το καλό των ηθοποιών και έτρεχα να βρω λύσεις για κάθε πρόβλημα, ήρθαν και γράφτηκαν ξανά όλοι οι ηθοποιοί.

«Ποτέ δεν κοίταξα το μέγεθος του ρόλου»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πως ποτέ δεν τον ένοιαζε να είναι «πρώτο όνομα». «Υπάρχουν άτομα που έχουν άγχος με αυτό. Ποτέ δεν κοίταξα το μέγεθος του ρόλου. Έπαιξα ρολίσκους, που έμειναν ανεξίτηλοι στη μνήμη, και ρόλους σημαντικούς. Παίζεις μικρούς και μεγάλους ρόλους, παίζεις τα πάντα, όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα. Είχα παίξει μία γκέισα στην «Πορνογραφία» του Μάνου Χατζιδάκι, την Κασσάνδρα στον «Αγαμέμνονα». Έχω κάνει πολλές τραβεστί και παράλληλα έχω παίξει και κάτι βαρύμαγκες» τόνισε ο ηθοποιός.

Πηγή: newsbeast.gr