Το The Crown  οδεύει στο τέλος του άλλα μέχρι τότε όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr έχει ακόμα 2 Seasons μπροστά του. Έτσι στο παρακάτω θέμα μαζεύουμε όλα όσα ξέρουμε για την 5η και 6η Season, πλοκή, casting και πότε να την περιμένουμε.

Πότε θα τελειώσει και τι περιμένουμε να δούμε;

Το αρχικό πλάνο του δημιουργού της σειράς Peter Morgan ήταν να ολοκληρώσει την σειρά με 3 seasons όπου κάθε season θα είχε διαφορετικό καστ και θα κάλυπταν περίπου 60 χρόνια . Ωστόσο αυτό άλλαξε και διαμορφώθηκε να αλλάζει το Cast ανά 2 Seasons και τελικά η σειρά αποφασίστηκε ότι θα ολοκληρωθεί με την 6 σεζόν. Να θυμίσουμε πως αρχικά είχαν ανακοινώσει την 5η ως τελευταία αλλά τελικά θεώρησαν πως και μια 6η είναι απαραίτητη. Ο δημιουργός της σειράς δήλωσε πως αυτό δεν σημαίνει πως θα καλύψει μεγαλύτερη χρονική έκταση απλά θα καλύψει εκείνη την περίοδο σε βάθος. Τα γυρίσματα για την 5η σεζόν θα ξεκινήσουν το 2021 και αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Είναι νωρίς να κάνουμε κάποια υπόθεση για την 6η αλλά θα μπορούσε να ολοκληρώσει την σειρά το 2023.

Τι περιμένουμε να δούμε;

Το σχέδιο του Peter Morgan για τα 60 χρόνια βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ θα μπορούσαν να φτάσουν την σειρά μέχρι το διαμαντένιο Ιωβηλαίο που γιορτάστηκε το 2012. Με το 2012 ως τελικό έτος θα ήταν λογικό να δούμε τον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον που έγινε το 2011. Εκτός θα μείνει ο γάμος του πρίγκιπα Χάρυ με την Μέγκαν που έγινε το 2018.Ο δεύτερος γάμος του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα φαίνεται πως θα μας απασχολήσει. Φυσικά αναμένονται και κάποια δυσάρεστα γεγονότα που στιγμάτισαν την βασιλική οικογένεια: ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα , ο θάνατος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας αλλά και ο θάνατος της βασιλομήτωρ.

Tο νέο Cast

Η Imelda Staunton στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ

Τον ρόλο της βασίλισσας θα αναλάβει η πασίγνωστη Imelda Staunton που θα αναλάβει την θέση από την εκπληκτική Olivia Colman που για να τιμήσει την Staunton δήλωσε πως κανείς δεν θα την θυμάται όταν εκείνη αναλάβει τον ρόλο. Ωστόσο ίσως δούμε σε κάποια σκηνή ξανά την Colman όπως είδαμε και την Foy στην 4η σεζόν!

Η Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα

Την αδερφή της βασίλισσας θα ενσαρκώσει η Lesley Manville. Την σκυτάλη θα παραδώσει η Helena Bonham Carter που δηλώνει πως θα ήθελε να πάει για τσάι με την Lesley και την προκάτοχό του ρόλου Vanessa Kirby.

Ο Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος

Ο δούκας του Εδιμβούργου θα ενσαρκωθεί με άρωμα Game of Thrones Καθώς τον ρόλο θα αναλάβει ο Jonathan Pryce.

Η Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Emma Corrin έκλεψε τις καρδιές του κοινού ως Νταϊάνα αλλά σύντομα θα πρέπει να παραδώσει την σκυτάλη. Τον ρόλο θα αναλάβει η Elizabeth Debicki.

Ο Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος

Την μεγαλύτερη σε ηλικία έκδοση του Καρόλου θα ενσαρκώσει ο Dominic West. Καθώς ο Josh O’Connor αφήνει την βασιλική οικογένεια πίσω του δεν παρέλειψε να δηλώσει τυχερός που κατάφερε να δουλέψει με τόσο μεγάλα ονόματα!

Πηγή: newsbeast.gr