Οι φανατικοί θαυμαστές των The Simpsons αναφέρουν ότι η διάσημη σειρά έκανε ακόμα μια «προφητεία» και συγκεκριμένα ότι προέβλεψε τον ιστορικό καύσωνα που σαρώνει την Βρετανία και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Καθώς 40αρια πλήττουν το Λονδίνο, με τους Βρετανούς να είναι αντιμέτωποι με ένα ξένο φαινόμενο για αυτούς, οι θαυμαστές της σειράς έχουν κοινοποιήσει μια σειρά από στιγμιότυπα από παλιά επεισόδια που «προέβλεψαν» τον καύσωνα.

Αρκετοί χρήστες του Twitter δημοσίευσαν απόσπασμα από το επεισόδιο της έκτης σεζόν «Bart of Darkness», στο οποίο ο Χανς Μόλεμαν βγαίνει από το σπίτι του και λέει γεια στον «Mr Sun», προτού αυτοπυρποληθεί στον καύσωνα.

Άλλοι κοινοποίησαν στιγμιότυπα από το φινάλε της 13ης σεζόν «Poppa’s Got a Brand New Badge», το οποίο ξεκινά με έναν καύσωνα που πλήττει το Σπρίνγκφιλντ.

«Οι Simpsons το είχαν προβλέψει» έγραψε ένας θαυμαστής της σειράς δίπλα σε απόσπασμα από το επεισόδιο που εμφανίζει το μελάνι να λιώνει από εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της οποίας αναγράφεται: «Το κύμα καύσωνα συνεχίζεται».

Σημειώνεται, ότι οι The Simpsons έχουν γίνει διάσημοι για την ικανότητά τους να προμηνύουν παγκόσμια ειδησεογραφικά γεγονότα – από την εφεύρεση των έξυπνων ρολογιών έως την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ.

Πηγή: newsbeast.gr