Επίταξη του Νομισματοκοπείου και αναστολή της λειτουργίας του Κοινοβουλίου ονειρεύονται σε πολυσέλιδο προκλητικό έγγραφο, το οποίο έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο οι αποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

«Διατάσσω τη φρουρά της Βουλής σε επιφυλακή σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Κοινοβουλίου έως την ολοκλήρωση των διώξεων Εσχάτης προδοσίας και Βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος», αναφέρεται στο έγγραφο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Την ίδια ώρα, χιλιάδες πολίτες έχουν υπογράψει ένα έγγραφο των «Θεματοφυλάκων» και μάλιστα ζητώντας και αριθμούς πρωτοκόλλου από δημαρχεία. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και στο δημαρχείο του Κιλκίς.

Το έγγραφο για το οποίο κλήθηκε να δώσει αριθμό πρωτοκόλλου ο δήμαρχος Κιλκίς είναι μια 20σέλιδη αναφορά – καταγγελία που έχουν εκδώσει οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες», όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται και εκτελέσεις δημάρχων, πολιτικών και τοπικών φορέων.

Μετά την αρπαγή διευθυντή σχολείου στην Πιερία, οι «Θεματοφύλακες έχουν μεγαλύτερους και πιο τρομακτικούς στόχους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Σε έγγραφο που υποτίθεται ότι έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, οι «Θεματοφύλακες» κάνουν λόγο για βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.

«Διατάσσω την προσωρινή επίταξη του Ιδρύματος Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών. Δια την υλοποίηση της Νομισματικής και Δημοσιονομικής Μεταρρύθμισης απαιτείται η έκδοση νομίσματος ΕΡΓΟΝ Ανεξάντλητης Αυτοχρηματοδότησης», αναφέρεται ακόμη στο έγγραφο.

Μάλιστα στο έγγραφο αυτό όχι μόνο διατάσσεται η φρουρά της Βουλής να είναι έτοιμη για το πραξικόπημα αλλά αυτοδιορίζονται οι «Θεματοφύλακες σε θέσεις, όπως «διοικητής Θεσσαλονίκης, «πρόεδρος του Ανώτατου Τριαδικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων, ενώ ορίζουν ακόμη αι έδρα του σώματος τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: newsbeast.gr