Ο Θέμης Αδαμαντίδης πραγματοποίησε την εμφάνιση στην πίστα, λίγο καιρό μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, με την δικαιοσύνη πλέον να έχει τον τελευταίο λόγο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο γνωστός τραγουδιστής έπιασε και πάλι το μικρόφωνο και τραγούδησε σε πανηγύρι στην Αθήνα, ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια του.

Σημειώνεται, ότι ο ίδιος μιλώντας στο Mega υποστήριξε πως «τα δίνω όλα σε μία σχέση με γυναίκα. Θέλω αν είμαι αυτός που θα δουλεύει και θα προσφέρει στο σπίτι. Τη σχέση και την αγάπη τη βλέπω με δική μου φιλοσοφία. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για κάνω εγώ τα υπόλοιπα. Με τη Βαρβάρα δεν είχαμε καμιά σοβαρή σχέση, ήταν μια ελεύθερη σχέση. Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει. Αν είχε συμβεί, θα μου είχε ξανακάνει μήνυση».

Παρόλα αυτά, η σύντροφος του σε δηλώσεις που είχε κάνει στον Alpha, είχε υποστηρίξει από την πλευρά της, ότι «με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω».

Πηγή: newsbeast.gr