Η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε ξαφνικά από τη θεατρική παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» και αντικαταστάθηκε από την ηθοποιό Κατερίνα Μάντζιου. Οι φήμες για τους λόγους που οδήγησαν στην απρόσμενη αποχώρησή της «φούντωσαν» για τα καλά. Η ίδια η ηθοποιός, το πρωί της Παρασκευής (03/12) παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και έδωσε την εξήγησή της για την αποχώρηση από τη θεατρική παράσταση ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει.

«Είχα λίγο πυρετό αλλά δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες που είχε κρύο, μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Όχι δεν είχα κορονοϊό. Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ. Ήταν όλα αρνητικά.

«Και να είχα κολλήσει Covid, θα το ξεπερνούσα»

Θεοφανία Παπαθωμά

Δεν ανησύχησα για κάτι, πήρα την αγωγή μου. Δεν φοβάμαι για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν. Και να είχα κολλήσει Covid, θα το ξεπερνούσα. Όλα έπαιζαν σαν σενάρια αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή. Δεν είχα υπερκόπωση απλά δεν πρόσεξα», ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό και εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης. Οπότε εγώ η ίδια ζήτησα να με αντικαταστήσουν. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δεν θα επιστρέψω. Εγώ το ζήτησα», σημείωσε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Πηγή: newsbeast.gr