Έδινε μάχη εδώ και ημέρες να κρατηθεί στη ζωή, η 21χρονη όμως φοιτήτρια, η οποία παρασύρθηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος την εγκατέλειψε στην Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη, άφησε χθες το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή. Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί η σορός στην Κρήτη για την κηδεία.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή και ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός και μετά τον θάνατο της 21χρονος αναμένεται να αλλάξουν και οι κατηγορίες. Οι δυο τους πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούν στον θάνατο και όχι στον βαρύ τραυματισμό της φοιτήτριας.

Την ίδια ώρα, ραγίζουν καρδιές με τα λόγια της μητέρας της φοιτήτριας. «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος…», έγραψε αρχικά και συνέχισε:

«Δε σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω».

«Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» αρκέστηκε να πει ο πατέρας της 21χρονης μιλώντας στον Alpha.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 21χρονης αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, ενώ η κηδεία της αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.

Πηγή: newsbeast.gr