Μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη που είναι πλέον 23 ετών συγκλόνισε με όσα ανέφερε για τη φρίκη που βίωσε σε ηλικία 14 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα ενός συναθλητή της, ο οποίος την εκβίαζε με γυμνές φωτογραφίες.

Η γυναίκα μίλησε στο Mega και ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν τον Τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν εκείνη 14 ετών γράφτηκε σε όμιλο τένις. «Ουσιαστικά παίζαμε τένις με τον γιο του (εκείνος 12), υπήρχε από την πλευρά του ένα ενδιαφέρον να με βοηθήσει, να με πηγαίνει σπίτι. Μου είχε βγάλει ασφάλεια γιατί μιλούσε και με τους γονείς μου, τους είχε πει ότι θα πάω εγώ την κόρη σας στο σπίτι, μην αγχώνεστε. Είχε δώσει δείγμα εμπιστοσύνης», είπε η γυναίκα.

«Με είχε πάει στο Σέιχ Σου, σε ένα σκοτεινό μέρος, χωρίς να μου πει πού θα πάμε, ενώ πήγε πρώτα τον γιο του σπίτι. Ξεκίνησε να μου μιλάει για τον έρωτα, για το πώς πρέπει να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα στο σεξ… Εγώ δεν γνώριζα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και ξαφνικά έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου και μου χάιδευε το στήθος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, είπε πως «με πήγε στο σπίτι, όπου ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή, με πήγε στο δωμάτιο και μου είπε χαλάρωσε, μου κατέβασε το παντελόνι και εγώ άρχισα να τρέμω. Δεν ήξερα τι να κάνω».

Έτσι, ξεκίνησε να την εκβιάζει για περισσότερες ερωτικές περιπτύξεις, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα διέρρεε στο διαδίκτυο τις γυμνές της φωτογραφίες που τράβηξε. Παρόλα αυτά, μια μέρα, η μητέρα του κοριτσιού βρήκε το δεύτερο κινητό που είχε κρύψει η 14χρονη. Ήταν μία συσκευή που της είχε αγοράσει ο 44χρονος και μαζί υπήρχε η απόδειξη αγοράς με το όνομά του. Τότε η μικρή βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε ήδη επί έναν χρόνο.

«Ήμουν ερωτευμένος μαζί της»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, o κατηγορούμενος έχει κριθεί ένοχος για ασελγείς πράξεις, ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή και σεξουαλική πορνογραφία. Οδηγήθηκε στη φυλακή και καταδικάστηκε σε 7ετή κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, όμως οι πληγές του κοριτσιού από τη φρίκη και τον ψυχολογικό εκβιασμό που βίωσε παραμένουν ανοιχτές.

Μάλιστα, από την πλευρά του υποστήριξε πως «παραδέχτηκα από την πρώτη μέρα ότι είχα ερωτική σχέση μαζί της. Δεν ήξερα την ηλικία της και μόλις έμαθα πως ήταν 14 ετών τα έχασα. Δεν ξέρω αν εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Εγώ, όμως, ήμουν σίγουρα».

Πηγή: newsbeast.gr