Τα έργα για το Μετρό στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ μόλις έφτασαν και οι πρώτοι 18 συρμοί. Η είδηση έγινε γνωστή από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «οι 18 αυτοί συρμοί, είναι πλήρως αυτοματοποιημένοι και εξοπλισμένοι με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη λειτουργία τους αλλά και η αναβαθμισμένη εμπειρία μετακίνησης και η ασφάλεια των επιβατών».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση για το Μετρό στη Θεσσαλονίκη:

«Ολοκληρώσαμε την παραλαβή των συρμών για το Μετρο Θεσσαλονίκης που θα εξυπηρετούν τη βασική γραμμή του έργου, από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό ως το Σταθμό Νέα Ελβετία.

Οι 18 αυτοί συρμοί, είναι πλήρως αυτοματοποιημένοι και εξοπλισμένοι με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη λειτουργία τους αλλά και η αναβαθμισμένη εμπειρία μετακίνησης και η ασφάλεια των επιβατών.

Παράλληλα, συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τα δοκιμαστικά δρομολόγια που ξεκίνησαμε πριν λίγους μήνες.

Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε στην Θεσσαλονίκη το Μετρό που περιμένει τόσα χρόνια. Το μετρό που της αξίζει».

Ολοκληρώσαμε την παραλαβή των συρμών του Μετρό Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώσαμε την παραλαβή των συρμών για το Μετρο Θεσσαλονίκης που θα εξυπηρετούν τη βασική γραμμή του έργου, από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό ως το Σταθμό Νέα Ελβετία. Οι 18 αυτοί συρμοί, είναι πλήρως αυτοματοποιημένοι και εξοπλισμένοι με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη λειτουργία τους αλλά και η αναβαθμισμένη εμπειρία μετακίνησης και η ασφάλεια των επιβατών.Παράλληλα, συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τα δοκιμαστικά δρομολόγια που ξεκίνησαμε πριν λίγους μήνες. Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε στην Θεσσαλονίκη το Μετρό που περιμένει τόσα χρόνια. Το μετρό που της αξίζει.#YpoMe #KostasKaramanlis #Ypodomes #Megala_Erga #Μετρο #Θεσσαλονικη #ΝΔ #Νεα_Δημοκρατια

Posted by Kostas Karamanlis on Thursday, February 17, 2022

Πηγή: newsbeast.gr