Ο ΑμεΑ ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης μίλησε για το επεισόδιο που είχε με δύο τουρίστες, οι οποίοι πάρκαραν παράνομα σε θέση πάρκινγκ για ΑΜΕΑ και του επιτέθηκαν, όταν εκείνος ζήτησε τον λόγο.

«Ήθελα να σταθμεύσω το όχημά μου και διαπίστωσα ότι μία απ’ τις δύο θέσεις ήταν κατειλημμένη από όχημα το οποίο δεν έφερε το ειδικό σήμα οπότε δεν είχε δικαίωμα στάθμευσης. Ήρθαν με πολύ προκλητικό τρόπο, μου λέει τι έγινε, του λέω έχετε παρκάρει σε θέση αναπήρων, μου λέει όπου θέλω θα παρκάρω. Έβαλε το χέρι του μέσα από το παράθυρο του συνοδηγού και άρπαξε το κινητό μου για να μην καλέσω την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «με μανία άρχισαν να χτυπάνε με τα χέρια τους το καπό του αυτοκινήτου φωνάζοντας θα σε σκοτώσουμε. Βλέποντας το αναπηρικό αμαξίδιό μου, μου είπαν τι να σε σκοτώσουμε εσύ τελειωμένος είσαι έτσι όπως είσαι».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι εμφανίστηκαν δύο άτομα για να τον βοηθήσουν, όμως κι εκείνοι δέχτηκαν επίθεση από τους τουρίστες.

«Υπέστησαν τα πάνδεινα. Ο ένας δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο έχει ένα θλαστικό κάτω από το μάτι. Του αφαίρεσαν και εκείνου το κινητό για να μην καλέσει την αστυνομία. Τον δεύτερο που προσπάθησε να με υπερασπιστεί, τον έριξαν κάτω, ο δράστης με μανία πήδηξε πάνω του και του προκάλεσε κάταγμα», πρόσθεσε στη συνέχεια για το περιστατικό.

Πηγή: newsbeast.gr