Φωτιά ξέσπασε σε αίθουσα του 27ου Νηπιαγωγείου Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Η φωτιά έγινε άντονα αισθητή περίπου στις 10:00 το βράδυ της Τετάρτης (05/01) σε αίθουσα του 27ου νηπιαγωγείου Καλαμαριάς με την επέμβαση της Πυροσβεστικής να αποτρέπει την εξάπλωση της στους υπόλοιπους χώρους του σχολείου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του grtimes.gr.

Να σημειωθεί, ότι στο ίδιο σχολικό συγκρότημα βρίσκεται το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς και στο ίδιο κτίριο συστεγάζεται το 13ο Δημοτικό Καλαμαριάς, τα οποία ωστόσο δεν κινδύνευσαν.

Για τα αίτια της φωτιάς, καθώς το σχολείο ήταν κλειστό λόγω των εορτών, κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας πραγματοποιεί έρευνες, ωστόσο από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης ή κάποια άλλα στοιχεία που να παραπέμπουν σε ανθρώπινη ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες και πάλι του grtimes.gr δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και έξι Πυροσβέστες.

Στο σημείο έφτασε και κλιμάκιο του τμήματος Πολιτικής προστασίας του Δήμου Καλαμαριάς πού ενημέρωσε τη διοίκηση του δήμου για το περιστατικό.

Πηγή: newsbeast.gr