Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από φορτηγάκι στην οδό Πλούτωνος δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθειά του να γλυτώσει από άνδρα που του φώναζε και τον απειλούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes, οι δύο άνδρες φέρονται να επέβαιναν νωρίτερα σε λεωφορείο, στο οποίο διαπληκτίστηκαν για θέμα που αφορά τη χρήση μάσκας. Αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο στην οδό Πλούτωνος με τον άνδρα ηλικίας 45-50 ετών να συνεχίζει να φωνάζει και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του ηλικιωμένου, ο οποίος στην προσπάθεια του να τον αποφύγει, βγήκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο νεαρότερος άνδρας αμέσως μετά, φέρεται να συνέχιζε να φωνάζει και να βρίζει, φεύγοντας από την περιοχή, τον ακολούθησαν ωστόσο δύο άτομα για να μη διαφύγει, που ενημέρωσαν και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο έχει εντοπιστεί και προσάγεται στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου, ενώ ο ηλικιωμένος διακομίζεται τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πηγή: newsbeast.gr