Ο πατέρας της 18χρονης από τη Θεσσαλονίκη που έχει καταγγείλει στις αρχές τον 22χρονο σύντροφο της για κακοποίηση, μίλησε για ακόμα μια φορά δημόσια και δήλωσε απεγνωσμένος, γιατί δεν ξέρει πως μπορεί να βοηθήσει.

Σύμφωνα με το OPEN, ο άνδρας που μίλησε διατηρώντας την ανωνυμία του ανέφερε ότι «θέλω να σώσω το παιδί μου, γιατί βρίσκεται σε κίνδυνο. Κάποια στιγμή θα μου την φέρουν νεκρή».

«Το παιδί μου βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Κάποιες στιγμές καταλαβαίνει την κατάσταση, αλλά μετά δέχεται τις διαβεβαιώσεις του ότι δεν θα ξανασυμβεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες δηλώσεις έρχονται μόλις μία μέρα μετά την έναρξη της δίκης για αυτή την υπόθεση, με την 18χρονη να μην εμφανίζεται στο δικαστήριο, χωρίς όμως να έχει αποσύρει την καταγγελία.

Υπενθυμίζεται, ότι η 18χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της, λίγο μετά τον Δεκαπεντάγουστο δέχτηκε βαριά χτυπήματα από τον 22χρονο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να τις προσφέρουν οι γιατροί τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: newsbeast.gr