Μεγάλη ταλαιπωρία προκάλεσε ένα παράνομα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς εμπόδισε την κυκλοφορία αστικού λεωφορείου και προκάλεσε μποτιλιάρισμα.

Συγκεκριμένα όπως γράφει το Thestival.gr το λεωφορείο της γραμμής 34 του ΟΑΣΘ, που εκτελεί το δρομολόγιο Άνω Ηλιούπολη – Αριστοτέλους, ενώ κινούνταν στη Λεωφόρο Καλλιθέας και έστριβε για την 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, “κόλλησε” γιατί το εμπόδιζε ένα αυτοκίνητο που πάρκαρε στη στροφή της συμβολής των δύο δρόμων. Μάλιστα το σταθμευμένο αυτοκίνητο έχει κλείσει και τη ράμπα για άτομα με αναπηρία που υπάρχει στο πεζοδρόμιο!

Αποτέλεσμα αυτού να προκληθεί ένα μικρό χάος με μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Καλλιθέας, δοκιμάζοντας την υπομονή των οδηγών.

Το λεωφορείο είχε κολλήσει στο σημείο για τουλάχιστον μισή ώρα. Οι επιβάτες αγανακτισμένοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο πέρα από υπομονή, ενώ μερικοί κατέβηκαν από το λεωφορείο ώστε να πάνε στις δουλειές τους με τα πόδια.

Ο οδηγός του λεωφορείου σχολίασε στην ιστοσελίδα thestival.gr ότι ο οδηγός πιθανόν να ξήλωσε τους κώνους που είχαν τοποθετηθεί στο σημείο για να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

Πηγή: newsbeast.gr