Στο νοσοκομείο Παπανικολάου παραμένει νοσηλευόμενος, εκτός κινδύνου, ο 19χρονος φοιτητής που έπεσε από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος στη Νομική του ΑΠΘ.

Ο νεαρός έχει πολλές θλάσεις στο σώμα του και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Φέρει κάταγμα στον καρπό του δεξιού χεριού, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας και ρωγμώδες κάταγμα στην κνήμη του δεξιού ποδιού.

Σοκαρισμένοι ήταν οι συμφοιτητές του μετά την πτώση του. «Ήμουν στην αίθουσα και θα άρχιζε το μάθημα, όταν ξαφνικά ακούσαμε “έπεσε το παιδί”. Κανείς μας δεν ήθελε να το πιστέψει. Πήγαμε στο παράθυρο και καταλάβαμε ότι έπεσε από τον 3ο όροφο» δήλωσε χθες (19/10) φοιτήτρια.

Όπως είπε μέσα στις αίθουσες οι φοιτητές είναι υπεράριθμοι εξαιτίας της συγχώνευσης των Τμημάτων. «Κανονικά στην αίθουσα είμαστε 100 άτομα σε κάθε τμήμα, τώρα είμαστε 200 επειδή υπάρχει έλλειψη διδακτικού προσωπικού. Είμαστε πολλά παιδιά και η κατάσταση είναι ασφυκτική, ειδικά όταν φοράς και μάσκα με τόσο κόσμο στην αίθουσα. Για αυτό και τα παράθυρα είναι ανοιχτά. Και οι καθηγητές το λένε να μένουν ανοιχτά τα παράθυρα για να μπορούμε να πάρουμε ανάσα και για λόγους υγιεινής» είπε.

Πηγή: newsbeast.gr