Παρέμβαση με μπογιές και σπρέι στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Θεσσαλονίκης, Στράτου Σιμόπουλου, πραγματοποίησαν άγνωστοι το απόγευμα της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, αφού μπήκαν στην πολυκατοικία που στεγάζεται το γραφείο, επί της οδού Τσιμισκή, πέταξαν κόκκινες μπογιές στον τοίχο και έγραψαν με σπρέι «Δολοφόνοι, 28/2», αναφερόμενοι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σημειώνεται πως εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς εντός του γραφείου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σιμόπουλος αποδίδει την επίθεση σε αντιεξουσιαστές. «Ο επιχειρούμενος από ορισμένες πλευρές, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, διχασμός δε θα περάσει. Τους πληροφορώ ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο την θεωρούν», πρόσθεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr

Νέα Δημοκρατία: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

«Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση με αφορμή την παρέμβαση στο γραφείο του βουλευτή.

Πηγή: newsbeast.gr