Αβάσταχτος πόνος και αναπάντητα γιατί. Η κυρία Γιαννούλα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν έμαθε ότι η 27χρονη κόρη της άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

«Ήταν το λεωφορείο μπροστά, έριξε το κεφάλι της να δει αν έρχεται αυτοκίνητο και αυτός δεν την είδε, την χτύπησε, έτρεχε πολύ».

Όλα έγιναν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στον δρόμο Χαριλάου – Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το LIVE NEWS φαίνεται να περνάει το αστικό λεωφορείο που είχε επιβιβαστεί η 27χρονη με την αδελφή της το πρωί της Παρασκευής.

Η νεαρή Μαριάνθη βγήκε από το λεωφορείο μόλις έκανε στάση. Ήθελε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου και προχώρησε λίγο για να έχει καλύτερη ορατότητα.

Τότε, ένα αυτοκίνητο από την αντίθετη κυκλοφορία την παρέσυρε και την πέταξε μέτρα μακριά. Στο βίντεο βλέπουμε το ασημί όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα να σταθμεύει λίγο πιο κάτω. Ο οδηγός ανοίγει την πόρτα και τρέχει έντρομος προς την 27χρονη.

«Σταμάτησε, αλλά λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που είχε σταμάτησε μετά από 50 μέτρα όταν το όριο είναι 50 χλμ. σε κατοικημένη και λίγο πριν το ατύχημα 30χλμ λόγω έργων», αναφέρει ο αδερφός της 27χρονης.

Πήγαινε στην παρέλαση του ανιψιού της

Η 27χρονη είχε ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής για να δει την παρέλαση του ανιψιού της, όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της.

«Ήταν μια μέρα χαράς, θα πήγαινε να δει το ανιψάκι μου, τον γιο του αδελφού μου, που θα έκανε παρέλαση. Δεν πρόλαβε η καημένη».

Ο αδελφός της, συντετριμμένος από την απώλεια, κάνει έκκληση να σχηματιστεί διάβαση πεζών στο σημείο του δυστυχήματος, για να μην καταλήξει άλλος άνθρωπος.

«Σε αυτόν τον δρόμο ξέρω ότι έχουν φύγει πάνω από 10 άνθρωποι, με στάση απέναντι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο και διάβαση, είναι τραγικό».

«Καλό παράδεισο αγαπημένη μας Μαριανθούλα, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Σε αγαπάμε», έγραψαν φίλοι της 27χρονης στη νεαρή νηπιαγωγό που έφυγε τόσο αναπάντεχα.

Πηγή: newsbeast.gr