Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία μετά το τηλεφώνημα για βόμβα σε εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Όπως γράφει το ThessToday.gr, άγνωστος τηλεφώνησε στις 23.30 για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο εμπορικό κέντρο, με συνέπεια να εκκενωθούν άμεσα όλοι χώροι.

Στο σημείο έφτασε και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου πραγματοποιεί ενδελεχείς ελέγχους με τη συνδρομή δύο ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων.

Εκκένωσαν άμεσα τον κινηματογράφο

Τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε το τηλεφώνημα ήταν σε εξέλιξη ταινία στον κινηματογράφο του εμπορικού κέντρου, με τους υπεύθυνους ασφαλείας να ζητούν από τους θεατές να εγκαταλείψουν άμεσα τον χώρο.

Το προσωπικό του εμπορικού κέντρου στην προσπάθεια να εκκενώσει ταχύτατα τους χώρους δώρισε εισιτήρια στις εξόδους σε όλους για να αποχωρήσουν επιτόπου με τα οχήματά τους. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, μεταξύ αυτών ομάδες περιπολικά, ομάδες των ΔΙ.ΑΣ, αλλά και του προσωπικού ασφαλείας.

Στο εμπορικό κέντρο έφτασαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής διενήργησε ελέγχους μαζί με τους αστυνομικούς στο εσωτερικό των χώρων.

Στη 01.20 ο συναγερμός έληξε καθώς δεν βρέθηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός στον χώρο.

Πηγή: newsbeast.gr