Θετικός στον κορονοϊό διαπιστώθηκε πως είναι φοιτητής από την Ξάνθη ο οποίος σπουδάζει στη Λαμία και το πρωί της Τετάρτης (14/10) βρέθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Την ίδια ώρα στο πέτρινο κτίριο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρία άτομα, αν και είχαμε ένα εξιτήριο. Συγκεκριμένα ο 57χρονος αυτοκινητιστής από τη Λαμία επέστρεψε σπίτι του όπου και θα συνεχίσει για μία ακόμη εβδομάδα την καραντίνα μέχρι τη συμπλήρωση 14ημερου και εφόσον το νέο τεστ που θα υποβληθεί βγει αρνητικό.

Ωστόσο στο πέτρινο νοσηλεύεται από την Τρίτη και ο 66χρονος Λαμιώτης που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Στο ίδιο κτίριο εξακολουθούν και νοσηλεύονται η 82χρονη από τη δυτική Φθιώτιδα και η 88χρονη από χωριό της Βοιωτίας η οποία βρέθηκε στη Λαμία, εφόσον «γύρισε» σχεδόν όλα τα Νοσοκομεία της Στερεάς. Συγκεκριμένα από το Νοσοκομείο Λιβαδειάς πρώτα διακομίστηκε στη Χαλκίδα και στη συνέχεια κρίθηκε ότι θα ήταν καλύτερο να νοσηλευτεί στη Λαμία.

Τέλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid-19 του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ένας 65χρονος και ένας 75χρονος. Για τον τελευταίο υπήρχαν κάποιες πιθανότητες τις προηγούμενες ώρες να αποσωληνωθεί μια εξέλιξη που κρίνεται θετική για την πορεία της υγείας του, προς το παρόν όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr