Θλίψη επικρατεί στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας μετά την απώλεια οικογενειάρχη 55 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Αγρινίου με κορονοϊό. Ο άνδρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ που ήταν ανεμβολίαστος, έδειχνε ότι θα κατάφερνε να βγει νικήτης μέχρι που παρατηρήθηκε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Ο 55χρονος άνδρας βρέθηκε θετικός στον ιό πριν λίγες μόλις ημέρες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου και η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά και έτσι απεβίωσε.

Όπως επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας, ήταν ανεμβολίαστος, ενώ με ανάρτησή του, απευθύνει ένα συγκινητικό μήνυμα:

Ήσουν νέος, χρήσιμος για όλους και κυρίως για την οικογένεια σου. Όμως δεν κατάφερα να σε πείσω! Προσπάθησα πολύ… Ενώ με άκουγες πάντα, αυτή την φορά σου είχε δημιουργηθεί η αμφισβήτηση και η άρνηση να εμβολιαστείς… Έτσι η πίκρα μου είναι διπλή, όχι μόνο γιατί δεν σε έπεισα, αλλά γιατί πίστεψες και ‘συ τους διάφορους ανεύθυνους που θεωρούν το εμβόλιο “δηλητήριο”…

Είναι το τρίτο κατά σειρά άτομο από το χωριό Θέρμο που χάνει την ζωή του από κορονοϊό μέσα σε 3 ημέρες, μετά τον θάνατο δύο ηλικιωμένων 77 και 78 ετών, αμφότεροι ανεμβολίαστοι.

Πηγή: newsbeast.gr