Τον Σεπτέμβριο του 2020 η ανακοίνωση της Σερκλ Μπριζ ότι ο Μιγκέλ Βαν Νταμ έπρεπε να δώσει εκ νέου μάχη με τη λευχαιμία είχε παγώσει τους πάντες στο Βέλγιο, αφού όλοι πίστευαν ότι είχε ξεπεράσει το πρόβλημα. Η ασθένεια, όμως, επέστρεψε και τελικά, με την… τρίτη, κατάφερε δυστυχώς να νικήσει τον Βέλγο τερματοφύλακα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών.

Ο Βαν Νταμ έδωσε τη μάχη με όλες του τις δυνάμεις και τις πρώτες δύο φορές είχε καταφέρει να βγει νικητής. Η τρίτη, όμως, ήταν και η πιο δύσκολη όπως αποδείχθηκε, αφού ο εξασθενημένος οργανισμός του Βέλγου δεν άντεξε.

Έχοντας παλέψει από το 2016, όταν σε ένα τσεκ απ έμαθε για λευχαιμία, ο 28χρονος τερματοφύλακας έφυγε από τη ζωή, με τη Σερκλ Μπριζ να αναφέρει στην ανακοίνωση: «Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν το πώς αισθανόμαστε, αν και γνωρίζαμε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά εδώ και καιρό. Η σημερινή είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες στα 123 χρόνια ιστορίας της Σερκλ Μπριζ. Η σκέψη μας είναι πρωτίστως στη σύζυγό του Κιάνα, την κόρη του Καμίλ, στους γονείς του Μιγκέλ και στην αδελφή του Φραντσέσκα, καθώς και σε όλους τους φίλους και συγγενείς του».

Πηγή: newsbeast.gr