Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα, μετά και την απώλεια του πρωταθλήματος με το 3-0 από τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League, με την ΚΑΕ να είναι σε ένα κρίσιμο σημείο και τη Θύρα 13 να καλεί -με ανακοίνωσή της- τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε ένα νέο ξεκίνημα, «αφήνοντας τα πάντα στη σκιά του χθες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ο οποίος πριν λίγες μέρες υποσχέθηκε χτίσιμο από την αρχή, αναφέρει τα εξής…

«Η χειρότερη μπασκετική σεζόν εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια, σε συνδυασμό και με τις τελευταίες εξελίξεις μας υποχρεώνουν να πάρουμε θέση. Σε αγωνιστικό επίπεδο απαιτούμε όποιο και εάν είναι το μπάτζετ να υπάρξει σοβαρότητα κινήσεων, αποφάσεων και να υπογράψουν ή ανανεώσουν παίχτες που θα τιμάνε το τριφύλλι και θα σέβονται την τεράστια ιστορία του.

Οχι σαν το φετινό τσίρκο που δεν θύμισε ούτε στο ελάχιστο το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Από την δική μας πλευρά θα κάνουμε αυτό που πρέπει με την παρουσία μας και την στήριξη στο τμήμα όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Για να ολοκληρωθεί όμως το τρίπτυχο της επιτυχίας όπως μας έμαθαν ο Παύλος και ο Θανάσης διοίκηση – ομάδα – κόσμος μένει ακόμα ένας παράγοντας.

Η διοίκηση! Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο μεγαλομέτοχος του τμήματος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Έχουν συμβεί λάθη εκατέρωθεν που οδήγησαν σε ακραίες συμπεριφορές. Εμείς όμως με γνώμονα το καλό του συλλόγου αφήνουμε τα πάντα στην σκιά του χθες, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Οι καιροί όμως σε θέλουν παρών στην ομάδα και σε όλα!!!

Υ. Γ Η δύναμη σου είναι μια… ΘΥΡΑ 13-1966».

Πηγή: newsbeast.gr