Στην 4η διοργάνωση των Facilities Management Awards, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, επιβραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις, που ξεχώρισαν για την καινοτομία τους στη διαχείριση των εγκαταστάσεων. Στα Facilities Management Awards 2020 συμμετείχαν και βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί, φορείς, και πάροχοι υπηρεσιών, τόσο για τις βέλτιστες πρακτικές συνολικής διαχείρισης των εγκαταστάσεων τους, όσο και για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα μέσα σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον.

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύτηκαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Τα κορυφαία βραβεία απονεμήθηκαν στις εταιρείες με τα περισσότερα βραβεία στο σύνολο.

Η REDEX A.E. ανάμεσα σε μια πλειάδα επιχειρήσεων του κλάδου αλλά και του ευρύτερου επιχειρηματικού κύκλου, απέσπασε μαζί με τη FRAPORT GREECE δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες «Υποδομές Μεταφορών» και «Ανακατασκευή – Ανακαίνιση Κτιρίων» για το έργο «Διαχείριση & Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων της Ελλάδας».

Οι παραπάνω υποψηφιότητες, αξιολογήθηκαν θετικά από την κριτική επιτροπή των Facilities Management Awards, έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς βράβευσης της καινοτομίας στη Διαχείριση Εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.

Το αντικείμενο που έχει αναλάβει η Redex A.E. σε συνδυασμό με τη Fraport Greece, την εταιρία που ιδρύθηκε με αντικείμενο τη συντήρηση, λειτουργία, διαχείριση, βελτίωση και ανάπτυξη των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, στα τρεισήμισι χρόνια εκτέλεσής του, είχε ως αποτέλεσμα την εκτέλεση σημαντικών έργων συντήρησης & αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και υποδομών των αεροδρομίων. Η Redex υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες, εφαρμόζοντας συνδυαστικές λύσεις συντήρησης και κατασκευών, έχει συνεισφέρει στην ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων και έχει συμβάλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των αεροδρομίων μέσω του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των υποδομών. Η άμεση ανταπόκριση της Redex στις απαιτήσεις των αεροδρομίων και της Fraport Greece, είχαν ως αποτέλεσμα την αποδοτική λειτουργία των εγκαταστάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, με μηδενικούς χρόνους downtime σε κρίσιμο εξοπλισμό ασφαλείας και άνεσης.

Τα βραβεία παρέλαβαν οι κύριοι Αλέξανδρος Αλιβιζάτος, Γενικός Διευθυντής και Θάνος Κάτσος, Διευθυντής Τμήματος Facility Management της Redex με τους κυρίους Ανδρέα Καρβέλα, Deputy Chief Technical Officer and Project Support και Κώστα Νικολούδη, Head of Maintenance της Fraport Greece.

Πηγή: newsbeast.gr