Σάββατο βράδυ στην Πάτρα και αγνοώντας κάθε μέτρο και στοιχειώδη λογική, κέντρο νυχτερινής διασκέδασης διοργάνωσε πάρτι με δεκάδες άτομα να είναι ο ένας πάνω στον άλλον, τη μουσική στη διαπασών και διασκέδαση σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Όπως μετέδωσε το Tempo24 οι πελάτες πάνω στο κέφι τους, ξέχασαν ότι υπάρχει κορονοϊός, ξέχασαν ότι υπάρχουν μέτρα που επιβάλλουν μόνο καθήμενους και αυστηρές αποστάσεις και είπαν να… μοιραστούν τη διασκέδασή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας βίντεο που αποτυπώνει όλα όσα έγιναν.

Οι εικόνες με τους πελάτες να έχουν κατακλύσει το μαγαζί και να διασκεδάζουν χωρίς μέτρα και αποστάσεις προκάλεσε την αγανάκτηση των καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής, αφού τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν τις προσπάθειες που κάνουν για αυστηρή τήρηση των μέτρων ώστε η εστίαση στην περιοχή μας να μην μπει σε αναστολή.

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό site καταστηματάρχες δημοσίευσαν  το συγκεκριμένο βίντεο σε κλειστή ομάδα που έχουν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Αν την ημέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της μισής Ελλάδας, κάποιοι επιλέγετε να γράφετε έναν ολόκληρο νομό, να πούμε πως απλά είστε απέναντί μας. Είναι απαράδεκτο να λειτουργείτε με τον τρόπο που φαίνεται στα live story πελατών σας».

Πηγή: newsbeast.gr