Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έκανε τον απολογισμό του για τα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκαν χαρές και λύπες, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Μόνο ευχαριστώ !! Σε όλους του συμπαίχτες μου, τους προπονητές και στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα τέσσερα χρόνια στα οποία μοιραστήκαμε μαζί χαρές αλλά και λύπες! Απεριόριστη εκτίμηση αλλά και αγάπη για τους φιλάθλους της ομάδας μας, που με αγκάλιασαν και με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω τον Παναθηναϊκό σαν οικογένεια μου. Στον Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με έφερε στην ομάδα και με στήριξε έως και την τελευταία ημέρα που ήμουν μέλος της, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.

Είμαι ευγνώμων για αυτά τα τέσσερα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ο Παναθηναϊκός θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι ολόψυχα στον σπουδαίο αυτό σύλλογο την καλύτερη δυνατή επιτυχία στο μέλλον!

Εις το επανιδείν».

Πηγή: newsbeast.gr