Το Athens Hall of Horrors, το μοναδικό στο είδος του, σπίτι του τρόμου στην Ελλάδα, ήρθε και προσφέρει μια απόλυτα τρομακτική εμπειρία!

Το Athens Hall of Horrors, αποτελεί μια προσεγμένη παραγωγή, έχει δημιουργηθεί από πολυβραβευμένους παραγωγούς horror attractions στο κόσμο, και περιέχει μοναδικές εμπειρίες τρόμου και κορυφαία animatronics. Μια πλειάδα ηθοποιών ενσαρκώνουν τους νοσηρούς χαρακτήρες και «ζωντανεύουν» το σκηνικό!

Η ιστορία του νεοκλασικού στο κέντρο της Aθήνας ξεκινά από τις αρχές του εικοστού αιώνα, όταν ο κόμης Diavolo Hellaton εγκατέλειψε το σάπιο μεγαλείο του βενετσιάνικου παλατιού του, και ήρθε κυνηγημένος στην Ελλάδα, κρύφτηκε σε μια σπηλιά στην Πεντέλη και πούλησε την ψυχή του στο δαίμονα με ανταλαγμα την αθανασία.

Κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και δημιούργησε το Athens Hall Of Horror, ένα στοιχειωμένο σπίτι όπου όλοι οι επιφανείς και διαβόητοι επισκέπτες του κατέληγαν θυσία στις μακάβριες ορέξεις του.

Το Athens Hall of Horrors βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ερμού 99, στο Μοναστηράκι. 

Οι πόρτες του ανοίγουν καθημερινά από τις πέντε το απόγευμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες και το Σαββατοκύριακό από τις δέκα το πρωί.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο ταμείο ή από το website athenshallofhorrors.gr  

Εσύ τολμάς να κάνεις check in;

Σημ: Στην έξοδό σου από το Athens Hall of Horrors, περνώντας από το Sweet sCreams, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα υπέροχα παγωτά που φτιάχνουμε φρέσκα στο σημείο.

Πηγή: newsbeast.gr