Ασύλληπτη είναι η οικογενειακή τραγωδία σε ένα χωριό της Βέροιας, όπου μια μητέρα φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το 11 μηνών κοριτσάκι της. Η 29χρονη μητέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βέροιας.

Η 29χρονη έφυγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το χωριό Σταυρός Ημαθίας, όπου ζούσε με συγγενείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το παιδί της. Σε ερωτήσεις των γονιών της για το πού βρίσκεται το μωρό, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μετά από τις επίμονες προσπάθειες των αρχών, η μητέρα λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό. Ξεκίνησαν οι έρευνες και το μωρό βρέθηκε τελικά νεκρό σε μία όχθη της τεχνητής λίμνης, στο σημείο όπου υπέδειξε η ίδια η μητέρα ότι το άφησε.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου. Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αναφέρουν πως το παιδί βρέθηκε με δαγκωματιές, πιθανόν από ζώα.

Η μητέρα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινικές.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος ζει σε κοντινό χωριό, το επισκεπτόταν και το φρόντιζε.

Πηγή: newsbeast.gr