Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα αναφορικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και καραδοκεί για να τον κάνει δικό της. Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος επεξεργάζεται και ένα φιλόδοξο πλάνο για να κάνει δικό του τον Αργεντινό αστέρα το επόμενο καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να τον ντύσει στα γαλάζια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times, οι «πολίτες» δεν θα αφήσουν τόσο εύκολα την υπόθεση του 33χρονου επιθετικού και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνουν το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ». Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται στο «Καμπ Νόου» τον Ιούνιο του 2021 και όσο ο ίδιος δεν ανανεώνει με την Μπάρτσα τόσο τα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του θα έρχονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, λοιπόν, η Σίτι ετοιμάζεται να προτείνει ένα πλάνο διάρκειας 10 ετών στον Μέσι. Μάλιστα, στους όρους του συμβολαίου του θα υπάρχει και η δυνατότητα να υπογράψει στη Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία) ή τη Μέλμπουρν Σίτι (Αυστραλία) -ομάδες οι οποίες ανήκουν στον «ιστό» του City Football Group.

Πηγή: newsbeast.gr