Το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι, Havana Club, σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου και διοργανώνει για 1η φορά στην Ελλάδα τα “Havana Club GROUNDS” workshops: 3 δημιουργικά workshops με κορυφαίους coachesστο rap, στο street dance και στο graffiti

Τα Havana Club Grounds workshops θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου και όσοι διακριθούν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα side events του πιο fresh street culture festival της πόλης, Havana Club Flex Zone, στις 7 Ιουλίου. Το πρόγραμμα των workshop διαμορφώνονται ως εξής:

26 Ιουνίου/Street Dance Workshop με την Κλειώ Αρβανίτη. Αν έχεις ταλέντο στο street dance, δήλωσε συμμετοχή απαντώντας στο σχετικό IG story της @lil_cli , έλα στο απόλυτο battle και χόρεψε για την ευκαιρία σου να συμμετέχεις σε ένα live dance performance στη σκηνή του Havana Club Flex Zone.

28 Ιουνίου/Graffiti Workshop @ Polis Decay Art – Tattoo School με τον Πάνο Γεωργούλια και τον Billy Gee. Σε ένα 3ωρο workshop σχεδίου, έχεις την ευκαιρία να δείξεις το ταλέντο σου για να διεκδικήσεις μια θέση στο crew που θα σχεδιάσει live το graffiti του Havana Club Flex Zone στις 7 Ιουλίου. Δήλωσε συμμετοχή απαντώντας στο αντίστοιχο IG story στη σελίδα του @polisdecay!

4 Ιουλίου/Rap studio session με τον Mente Fuerte. Αν αγαπάς τη hip hop μουσική, δήλωσε συμμετοχή στέλνοντας το beat σου στο σχετικό IG stοry του @mentefuerte_official, γράψε τις ρίμες σου στο studio session παρέα μαζί του και μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ως VIP καλεσμένοι, το Havana Club Flex Zone και να συναντήσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες backstage.

Το Havana Club, δίνει φωνή στα νέα ταλέντα της πόλης, τιμώντας τη μουσική, τον χορό και το street art που βρίσκονται στην καρδιά του street culture.

Δήλωσε συμμετοχή στα Havana Club Grounds workshops & ζήσε την εμπειρία του Flex Zone!

Η συμμετοχή στα workshops επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Πηγή: newsbeast.gr