Δύσκολες στιγμές έζησε η Κλερ «Κλάρμπι» Μπρίτζες όταν προσβλήθηκε από κορονοϊό, καθώς λόγω ενός προβλήματος υγείας κινδύνευσε να πεθάνει τον Ιανουάριο, αλλά τελικά έχασε και τα δύο της πόδια.

Όπως εξήγησε το 21χρονο μοντέλο, «γεννήθηκε με σοβαρή καρδιακή πάθηση και αφού προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ για μηχανική υποστήριξη».

Αν και πλήρως εμβολιασμένη, λόγω «επιπλοκών και μιας επικίνδυνης μόλυνσης» που σταμάτησε την ροή του αίματος, οι γιατροί χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια της.

Στις 17 Μαρτίου, αφού υποβλήθηκε στις χειρουργικές επεμβάσεις, επέστρεψε χαρούμενη στο σπίτι της και το γιόρτασε με μερικές φωτογραφίες στο Instagram.

«Σπίτι και έξω!», έγραψε η 21χρονη, σε μια φωτογραφία όπου κάθεται σε ένα τραπέζι. Επόμενες εικόνες την δείχνουν να γιορτάζει τα γενέθλιά της μαζί με τους αγαπημένους της. «Ευγνώμων για όλη την αγάπη και τις ευχές», σχολίασε στο μήνυμα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είχε μοιραστεί ένα ακόμη αισιόδοξο μήνυμα με τους followers της.

«Τα πάω καλά, κάνω φυσικοθεραπεία πολλές φορές την εβδομάδα και σηκώνομαι και κινούμαι πολύ περισσότερο», έγραψε στις φωτογραφίες με τον αδελφό της να μαγειρεύουν. «Θα περπατήσω σύντομα! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας».

Ο πατέρας της, Γουέιν, μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας της κόρης του, την οποία χαρακτήρισε «μαχήτρια».

«Δύο μήνες από τη μέρα που άρχισαν όλα αυτά και η Κλερ, για πρώτη φορά κάθισε μόνη της!» έγραψε στο Facebook. «Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά για αυτή την Μαχήτρια είναι μια σημαντική νίκη!».

Και συνέχισε: «Κλερ Μπρίτζες, είμαι τόσο περήφανος για σένα. Έχεις ξεπεράσει σε δύο μήνες περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς σε μια ζωή. Θα σκαρφαλώνεις ξανά πριν το καταλάβεις. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!».

Όπως εξήγησε, η κόρη του νιώθει πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στους συγγενείς και τους φίλους της, αν και έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της.

«Χαιρόμαστε που βγήκε από τη ζωή του νοσοκομείου και είναι στο σπίτι της μαμάς της, σε πιο άνετο περιβάλλον. Ήταν ψυχικά και συναισθηματικά επίπονο, αλλά πλέον είμαστε αισιόδοξοι αν και αντιμετωπίζει ακόμη αρκετές προκλήσεις».

Η 21χρονη ετοιμάζεται να λάβει προσθετικά πόδια, τα οποία χρηματοδοτούνται μερικώς από την 50 Legs, μια φιλανθρωπική ομάδα, ενώ κάνει φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία για να μάθει πώς να τα χρησιμοποιεί.

Πηγή: newsbeast.gr