Το Schweppes συνοδεύει και φέτος τις καλοκαιρινές μας στιγμές και δημιουργεί μία σειρά από μοναδικά summer parties, γεμάτα μουσική, και δροσιστικά Schweppes cocktails με φόντο το ηλιοβασίλεμα.  

Η αρχή έγινε την Τρίτη 7 Ιουνίου με το πρώτο summer party, που πραγματοποιήθηκε στην Μαρίνα Αλίμου και χάρισε σε περισσότερους από 50 παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν εκπρόσωποι των media και καλλιτέχνες, αυθεντικές στιγμές διασκέδασης, καθώς και τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ξεχωριστή εμπειρία με θέα το ηλιοβασίλεμα. 

Από αριστερά προς δεξιά: η Μαρία Φίττα, Connections Strategy & Regional Media Manager The Coca Cola Company για την Ελλάδα, τη Μάλτα και την Κύπρο, ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, η Ινώ Σούπαρη, Marketing Manager The Coca Cola Company για την Ελλάδα, τη Μάλτα και την Κύπρο, και η Μαρία Τζελέπη, Public Affairs, Communications and Sustainability Manager, The Coca-Cola Company για την Ελλάδα, τη Μάλτα και την Κύπρο στο Schweppes summer party

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν καλλιτέχνες και celebrities, όπως o Αργύρης Πανταζάρας και η Μαίρη Ταλαιπώρου, οι οποίοι έδωσαν δυναμικά το «παρών» σε ένα από τα πιο απολαυστικά parties του φετινού καλοκαιριού. Ιδιαίτερο χαρακτήρα στη βραδιά έδωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη που ταξίδεψε με τις μουσικές και τη φωνή της το κοινό.

Το party αυτό αποτελεί απλώς μία πρόγευση όσων θα ακολουθήσουν, καθώς από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου το πιο εκλεκτό αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων, προσκαλεί το κοινό να δηλώσει συμμετοχή σε μοναδικά summer parties και να διεκδικήσει μία διπλή πρόκληση, μέσα από τους διαγωνισμούς που διενεργούνται στη σελίδα του Schweppes στο Instagram.

H Schweppes Head brand ambassador, Μαίρη Ταλαιπώρου, στο Schweppes summer party

Η Μαίρη Ταλαιπώρου, Schweppes Head brand ambassador ανέφερε σχετικά: «Για εμένα το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με στιγμές μοναδικές, στιγμές χαρακτήρα και δροσιστικές φυσαλίδες. Φέτος, σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό σκηνικό εν πλω, παρέα με το Schweppes, έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε δροσιστικά cocktails με χαρακτήρα. Η αρχή που έγινε ήταν μοναδική και η συνέχεια που έπεται θα είναι μαγική. Είμαι πολύ χαρούμενη που εκπροσωπώ αυτό το brand μπροστά και πίσω από το μπαρ»

Άφησε το χαρακτήρα σου να «μιλήσει», κάνε τη δική σου μοναδική επιλογή και ετοιμάσου να ανακαλύψεις τον καλοκαιρινό μαγικό κόσμο του Schweppes!

Πηγή: newsbeast.gr