Το καλοκαίρι έφτασε! Νέες εμπειρίες, γεύσεις και χρώματα είναι προ των πυλών και έτοιμα να μας ταξιδέψουν σε νέες περιπέτειες! Ο δροσιστικός μηλίτης Somersby μας προσκαλεί να ζήσουμε στο έπακρο κάθε στιγμή, παρέα με τη νέα, άκρως εξωτική και καλοκαιρινή γεύση του, Mango & Lime!

Το Somersby Mango & Lime είναι ακόμη μια γευστική επιλογή ανθρακούχου μηλίτη που παράγεται από τη ζύμωση μήλων και έχει έντονη γεύση mango & αρώματα lime! Aποτελεί μια μοναδική πρόταση δροσιάς και αναζωογόνησης για τις χαλαρές στιγμές, που μπορεί να γίνουν «μαγικές», με την αγαπημένη μας παρέα, στα αγαπημένα μας μέρη.

Η νέα γεύση ξεχωρίζει για τον ισορροπημένο συνδυασμό του mango και του lime, που συνδυάζει τη γλύκα και την οξύτητα, ενώ στο άρωμα κυριαρχεί το εξωτικό mango, με τις λουλουδένιες νότες του lime. Κι όλα αυτά.. με μια φρουτώδη επίγευση που ξυπνά όλες τις αισθήσεις…Isn’t that wonderful?

Η νέα μοναδική γεύση, που συνδυάζει την ασύγκριτη ποιότητα και τη χαρακτηριστική δροσιά του Somersby, απολαμβάνεται ιδανικά σερβιρισμένη με πάγο, στους 5ο C και διατίθεται σε συσκευασία φιάλης των 330ml, γεμάτη χρώμα, κομψότητα αλλά και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, βασισμένο στην εικαστική ταυτότητα της μάρκας.

Στον φωτεινό και  «μαγικό» κόσμο του μηλίτη Somersby έχουμε πάντα μια αισιόδοξη  ματιά, βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο και στοχεύοντας σε ακόμη περισσότερη ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα. Οι επιλογές μας και ο wonderful εαυτός μας, μας γεμίζουν υπερηφάνεια!  Έτσι και φέτος, για ακόμη μια χρονιά, το Somersby στηρίζει το Athens Pride 2022, καλώντας μας να αγκαλιάζουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας. 

Ανακάλυψε την αναζωογονητική αίσθηση που κρύβεται σε κάθε γουλιά του δροσιστικού μηλίτη Somersby, και έλα να γιορτάσουμε μαζί όλα αυτά που μας ενώνουν! 

Πηγή: newsbeast.gr