Ο Ματ Ντέιμον βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής του South Park, που άρχισε να προβάλλεται για 25η σεζόν. Ο Ντέιμον πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ για το Crypto.com, ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Σιγκαπούρης, το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο και έκτοτε δέχεται συνεχώς επικρίσεις.

Στη διαφήμιση, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συγκρίνει το να είναι κάποιος επενδυτής κρυπτονομισμάτων με μια σειρά από ορόσημα στα ανθρώπινα επιτεύγματα. «Η τύχη ευνοεί τους γενναίους» λέει ο Ντέιμον στο τέλος της διαφήμισης.

Στο πρώτο επεισόδιο του 25ου κύκλου της σειράς South Park με τίτλο «Pajama Day» οι τέσσερις μαθητές που ζουν στην κωμόπολη Σάουθ Παρκ του Κολοράντο χάνουν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το προνόμιο να φορέσουν πιτζάμες την Ημέρα της Πιτζάμας του σχολείου.

«Τι λέει ο Ματ Ντέιμον στη διαφήμιση για το bitcoin; Η τύχη ευνοεί τους γενναίους!», λέει ο Κάρτμαν. «Ο μπαμπάς μου είπε ότι άκουσε τον Ματ Ντέιμον και έχασε όλα του τα χρήματα» απαντά ο Κλάιντ. «Ναι, όλοι το έκαναν», λέει ο Κάρτμαν. «Αλλά, ήταν γενναίοι που το έκαναν!» προσθέτει.

Πηγή: newsbeast.gr